Vivat Zelňák – Slavnost brambor a dýní

Street food festival s doprovodným programem

pátek  7. října: 11.00 – 21.30 hod.
sobota  8. října: 9.00 – 15.00 hod.

Prodejci zeleniny se opět spojí s restauracemi a společně završí letošní zemědělský rok. Těšit se můžete třeba na dýňový a bramborový chléb a součástí tentokrát bude i soutěž o nejlepší dýňovou polévku.

 

 Farma EDEN Bystřice nad Pernštejnem připravuje bramborové placky ve sladké a slané variantě:
– bramborová placka se švestkovými povidly s mákem
– bramborová placka s hruškovými povidly
– bramborová placka s kysaným zelím a klobáskou
– bramborová placka se sádlem

 

Veselá Vačice chystá dýňové menu:

– Dýňový krém s kokosovým mlékem a badyánovým olejem
– Burger s trhaným kachním masem a pikantním dýňovým chutney
– Dýňový koláč s máslovými sušenkami a mléčnou čokoladou

 

ALL-IN FRESH nabídne dýňové donuts

 

Sýr Konopáč nabídne jedineční spojení syrového mléka a konopného semínka ve variantách:

– sýr Konopáč čerstvý

– Konopáč uzený z kravského mléka

– Zrající Konopáč z ovčího mléka

– Zrající ovčí sýr Brníčko (držitel značky Regionální potravina)

 

Doprovodný program:

Pátek od 16 hodin se můžete těšit na kuchařskou show U Věrušky v kuchyni:

Kromě dýňové omelety se můžete ještě těšit na pánev plnou brambor, dýní a všech pěti (šesti) chutí.

 

Kontaktní osoba pro nábor prodejců:

Raed Kahwaji
tel.: 608 022 389
e-mail:  raed.kahwaji(zavinac)gmail.com